Елица Панева

 

Вдъхновени сме да дадем възможността на нашите бизнес клиенти да се възползват от предимствата и структурираността на Интегралното консултиране.

Заедно с Елица Панева, която има повече от 15 години опит в развитие и консултиране на хора, предоставяме тази неповторима възможност.

Ето какво казва тя за себе си:

Аз съм Ели и имам над 15 г. опит в консултирането на хора. Сертифицирана съм като консултант по енергийна психология,  Сай-Кей и кариерно консултиране с GCDF сертификат. Използвам различните методи за индивидуална или групова работа с клиенти, които търсят начин да променят живота и настоящата ситуация, в която се намират. Методите са ефективни, доказани, признати, безопасни, с тях може да се работи дори с деца с аутизъм. Използват се мускулни тестове за проверка на твърдения и вярвания, използват се точки и меридиани, балансиране на мозъка, чрез техники, които дават възможност това да се случи. В основата на всичко стои премахването на стреса и негативните вярвания, които отнемат много от енергията на човек и му пречат да реализира своя потенциал.

Ние сме това, което мислим за себе си, но то стои в посъзнанието ни и много често дори не си даваме сметка какви негативни вярвания поддържаме за себе си. Именно те стоят в основата на това да не можем да се реализираме – в личен и професионален план.

Мисля, че всеки човек намира своя път към това, което е добро като метод за промяна. Искрено вярвам, че хората, които изберат тези методи, ще постигнат целите си и ще бъдат в мир и хармония със себе си. „Промени себе си и ще промениш живота си“, промяната започва с малка стъпка, да опиташ нещо ново и различно. Опитай, виж и усети промяната, от която се нуждаеш. Благодаря ви за интереса и ви очаквам.

Обучена съм по методологията на създателите на тези методи и от сертифицирани обучители за тези методи:

Фред Гало – енергийна психология http://energypsych.com/contact/about-dr-fred-gallo-ph-d/

Сертирифициран обучител – доктор Корнелия Зингер.

Обучена от Марина Римслах

Завършила съм първо, второ и трето ниво на Сай-кей (Psych-K).