Какви са резултатите от PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ)?

PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) е лесно приложим метод за справяне със стреса натрупан от ежедневните ситуации, взимоотнотношенията ни, ограничаващите ни вярвания и поведения.

 

Доказано е, че подсъзнанието ни крие закодирани множество от ограничаващите ни поведения и вярвания. Със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) можем да ги осветлим и така да започнем ние да ги управляваме, не те нас. Само по себе си, това има роля в нашето умение за справяне със стреса.

Със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) също можем да променим поведения и вярвания, за които знаем когнитивно и съзнателно.

 

Името PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) идва от Psychological Key (англ), ключ към психиката. Това е ключ към:

 

 • Освобождаване от излишния стрес, с който се натоварваме ежедневно;САЙ-КЕЙ
 • Освобождаване от ограничаващите вярвания, които ни пречат да живеем пълноценно;
 • Да се докоснем до дълбините на душата си;
 • Да изживеем това, за което реално сме създадени;
 • Да се постигне баланс във взаимоотношения, които създават стрес.

 

Повече за PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) вижте ТУК: Методи/PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ)

 

Ето някои от нещата, които клиентите ми споделят и забелязваме от работата със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ):

 

 • Веднага след работа със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) усещат проясняване на съзнанието си, получават някакво прозрение по отношение на проблема или стигат до корена му;

 

 • Веднага след работа със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) усещат позитивна промяна в усещането си за проблема или показват ново отношение по отношение на него;

 

 • Веднага след работа със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) усещат успокоение и стабилност у себе си, по отношение на проблема.

 

 • Веднага след работа със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) или по време на балансирането усещат напираща емоция в себе си, която в последствие може да се трансформира и изчезне. Или дапродължим да работим с нея. ;

 

 • Веднага след работа със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) усещат как физически дискомфорт (с който сме работили по време на балансирането), е изчезнал;

 

 • При следваща консултация, споделят, че частично или напълно не помнят как са се чувствали по отношения на стария проблем. А са стигнали до ново осъзнаване и нов казус, който е следващата стъпка, на по-дълбоко ниво, върху който да работим;

 

Тук може да видите какво причинява стреса на мозъка и как PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) може да повлияе позитивно.

 

 • При следваща консултация, споделят, че когато изпаднат в контекста на ситуацията, върху която сме работили, са се чувствали по нов начин – по-спокойни и уверени и сякаш нещо в тях ги е спирало от това да реагират по стария начин.

 

 • След работа със PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) е възможно осветляване на подтискани емоции или вярвания, което да предизвика болка у клиента. Но това е част от процеса на осъзнаване и справяне с проблема.

 

 • При следваща консултация, споделят, че забелязват как обстоятелствата около тях се подреждат по нов начин. Понякога понеже те сами са повлияли за това, а понякога естествено. Това е така понеже чрез PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) се изграждат нови вярвания и перспектива за света. Тези вярвания излъчват енергия, която човек носи и излъчва към света.

 

Разбира се, PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) не е вълшебна пръчица, която да реши всичките ни проблеми. Прилагането му отваря потенциал и възможност, за да изградим ресурси и умения у себе си, за да се справим по нов начин с предизвикателствата в живота си.

Но в крайна сметка, след това идва нашата отговорност и активност да предшеиемем конкретни действия, за да достигнем промените, които търсим.

 

В това видео млекулярният биолог Брус Липтън обяснява теорията на Епигенетиката и как вярванията ни определят живота, а не гените.

 

След като човек промени вярванията, настройката и излъчването си, тогава неимоверно получава различен отговор от средата около него. Това е така понеже той самия реагира по нов начин и предизвиква ново отношение.

 

AniАко искате да се докоснете и да преживеете промените, които PSYCK-K® (САЙ-КЕЙ) може да донесе за вас, свържете се с мен на 0899 865633.

 

За мен ще бъде радост да помогна, за да постигнете подобрението, което търсите в живота си.

 

Очаквам ви.

 

Автор: Ани Дойчева

Всички права запазени.

Leave a Reply